CV ketel onderhoud

HomeCV ketel onderhoud

Uw specialist binnen de bouwsector

Bent u op zoek naar CV ketel onderhoud? Wist u dat Installatiebedrijf van der Hoek bekend staat in Grootegast en omgeving als de specialist op dit gebied? U kunt bij ons kiezen uit verschillende merken en daarnaast verzorgen wij ook het onderhoud aan een CV ketel. Het is belangrijk dat dit regelmatig gebeurt. U voorkomt hiermee bijvoorbeeld storingen. Daarnaast is ons bedrijf actief binnen de installatietechniek en zijn wij gespecialiseerd in verbouwingen. Denk hierbij aan het opnieuw laten betegelen van uw badkamer. Heeft u vragen over onze producten neem dan contact op met Installatiebedrijf van der Hoek.

Denk aan goed CV ketel onderhoud

Wist u dat een CV ketel controles nodig heeft? Daarmee voorkomt u onveilige situaties. Daarnaast zijn er nog meer voordelen aan het laten doen van onderhoud door Installatiebedrijf van der Hoek. U voorkomt storingen, verlengt de levensduur van uw ketel, verhoogt uw rendement en bespaart op uw stookkosten. Dat wilt u toch ook? Geniet van een optimaal verwarmd huis en denk aan CV ketel onderhoud. De frequentie van het onderhoud is afhankelijk van de leeftijd, het merk en type ketel. Installatiebedrijf van der Hoek informeert u daar graag over.

Profiteer van onze voordelen

1Bij Installatiebedrijf van der Hoek profiteert u van diverse voordelen. Dit geldt ook voor een nieuwe CV ketel. De voordelen hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • Voordelige tarieven
  • Ruime keuze in producten
  • De beste service
  • Gekwalificeerd personeel
  • Vrijblijvend advies

Bent u overtuigd geraakt van de verschillende voordelen? Weet u welke CV ketel u wilt? U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website. Ook kunt u altijd direct contact opnemen met Installatiebedrijf van der Hoek. Wij helpen u graag verder.

Onze contactgegevens

Het is gelukt. U heeft een nieuwe CV ketel bij Installatiebedrijf van der Hoek uitgekozen. Vervolgens komen wij hem bij u thuis installeren. Vergeet ook niet om uw ketel goed te onderhouden. Op basis van de leeftijd en het type ketel doen wij het onderhoud. Ook kunt u zelf aangeven wanneer onderhoud weer nodig is. U kunt ons bereiken via: 06-53836723 of stuur een mail naar: info@installatiebedrijfvanderhoek.nl. Installatiebedrijf van der Hoek is uw specialist op het gebied van CV ketels en CV ketel onderhoud.