Installatiebedrijf Drachten

HomeInstallatiebedrijf Drachten

Kies voor kwaliteit

U heeft vast weleens in Drachten van Installatiebedrijf van der Hoek gehoord. In Drachten en omgeving staat ons bedrijf bekend als specialist op het gebied van houtkachels en CV-ketels. U kunt bij ons kiezen uit verschillende merken. Een design houtkachel kopen is bijvoorbeeld mogelijk. De vraag is waar u naar op zoek bent. Laat u adviseren door ons of vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website. In Drachten kunt u ons ook inschakelen als montagebedrijf. Wij doen kleine, maar ook grote verbouwingen zoals de verbouwing van uw badkamer. Aarzel dus niet om contact op te nemen.

Maak gebruik van de zon

Wist u dat Installatiebedrijf van der Hoek ook veel voor u kan betekenen op het gebied van zonneboilers? In Drachten en omgeving zijn wij leverancier daarin. Als u wilt besparen op uw stookkosten, dan is het een goed idee om eens na te denken over een zonneboiler. Die kan aan uw dagelijkse warmwaterbehoefte voldoen, ook als de zon maar een paar uur schijnt. De keuze voor een bepaalde boiler is afhankelijk van de hoeveelheid water die u wilt verwarmen.

Profiteer van de voordelen

van-der-hoekBent u van plan om uw keuken te verbouwen in Drachten, of zoekt u een nieuwe houtkachel? Bij Installatiebedrijf van der Hoek profiteert u van vele voordelen. Deze voordelen hebben wij even voor u op een rijtje gezet:

  • Voordelige tarieven
  • Ruime keuze in producten
  • De beste service
  • Gekwalificeerd personeel
  • Vrijblijvend advies

Is uw interesse in Drachten gewekt? Neem dan contact op met Installatiebedrijf van der Hoek. Wij kunnen ook iets voor u betekenen op het gebied van installatietechniek. Het bedenken, aanleggen en onderhouden van o.a. CV installaties is wat wij doen. Ook komen wij bij u langs voor CV ketel onderhoud. U merkt het al. Wij zijn als bedrijf zeer veelzijdig en altijd bereid om in Drachten te luisteren naar uw wensen of vragen.

Kom in Drachten met ons in contact

Bent u eruit? U heeft een nieuwe cv-ketel uitgekozen bij ons. Vervolgens komen wij bij u thuis de CV installatie doen. Ook voor CV ketel onderhoud moet u bij ons zijn. Heeft u vragen? Die kunt u mailen naar: info@installatiebedrijfvanderhoek.nl of bel ons op 06-53836723. In Drachten bent u in goede handen bij Installatiebedrijf van der Hoek.