Installatiebedrijf Eelde

HomeInstallatiebedrijf Eelde

Van der Hoek; installatiebedrijf en montagebedrijf Eelde

Bent u in Eelde op zoek naar een nieuwe houtkachel? Of zoekt u een montagebedrijf voor uw cv installatie of ketel onderhoud? Heeft u weleens aan Installatiebedrijf van der Hoek gedacht? In Eelde en omgeving zijn wij actief in de installatietechniek. Het bedenken, aanleggen en onderhouden van o.a. CV installaties is wat wij doen. Bij uw huidige ketel doen wij aan CV ketel onderhoud. Als montagebedrijf kunt u ons ook inschakelen. Ons bedrijf is erg veelzijdig. Zelfs kleine, grote en bijzondere bouwklussen doen wij graag. Informeer bij ons naar uw mogelijkheden of vraag via onze website vrijblijvend een offerte aan over bijvoorbeeld een nieuwe cv-ketel. Wij berekenen wat voor kosten een houtkachel kopen met zich meebrengt voor u.

Cv ketel, houtkachels en zonneboilers

Wist u dat Installatiebedrijf van der Hoek, naast cv ketels en houtkachels, specialist is op het gebied van (zonne)boilers? In Eelde bespaart u met een zonneboiler op uw stookkosten. De keuze voor een specifieke boiler is gebaseerd op de hoeveelheid water die u wilt verwarmen. Ook al schijnt de zon maar een paar uur per dag, de boiler kan gewoon aan uw dagelijkse warmwaterbehoefte voldoen. Heeft u interesse? Neem contact op met ons montagebedrijf voor meer informatie of het plaatsen ervan.

3

De voordelen van ons installatie- en montagebedrijf

Heeft u interesse in een nieuwe cv-ketel of houtkachel? Profiteer bij Installatiebedrijf van der Hoek dan van onze voordelen. Deze hebben wij voor u op een rijtje gezet zodat u een duidelijker beeld heeft van uw mogelijkheden in Eelde. Uw voordelen zijn:

  • Voordelige tarieven
  • Ruime keuze in producten
  • De beste service
  • Gekwalificeerd personeel
  • Vrijblijvend advies

Bent u al overtuigd van de voordelen en expertise van ons bedrijf? Via de website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen in Eelde als u weet welke houtkachel u wilt. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld een CV installatie? Neem dan in Eelde contact op met ons.

Uw installatietechniek specialist in Eelde

U heeft uw keuze gemaakt op het gebied van een houtkachel. Neem contact op met Installatiebedrijf van der Hoek zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u uw gewenste houtkachel kunt kopen. Of stel de vragen die u heeft bij ons van installatietechniek tot het verbouwen van uw woning in Eelde. U kunt ons bereiken via het volgende mailadres: info@installatiebedrijfvanderhoek.nl of bel ons op: 06-53836723. In Eelde helpt Installatiebedrijf van der Hoek u graag verder.