Installatiebedrijf Groningen

HomeInstallatiebedrijf Groningen

Kies voor iets nieuws!

Zoekt u in Groningen een houtkachel voor uw woning of bedrijf? Vraagt u zich af welk systeem het beste voor u is? Installatiebedrijf van der Hoek helpt u daar graag bij. In Groningen en omgeving zijn wij dealer in CV ketels en houtkachels. U kunt bij ons kiezen uit verschillende merken. Ook kunt u onze hulp inroepen bij CV installatie en CV ketel onderhoud. Heeft u vragen? Neem contact op met ons.

Onze diensten in Groningen

Installatiebedrijf van der Hoek is een veelzijdig bedrijf. Om u een beeld te geven van wat wij voor u kunnen betekenen in Groningen hebben wij dit even voor u op een rijtje gezet. Wat wij doen is:

  • Installeren van houtkachels, (zonne)boilers en vloerverwarming
  • CV installatie, CV ketel onderhoud
  • Aanleggen en onderhouden van riolering en ander leidingwerk
  • Inrichten van uw nieuwe badkamer, aansluiten van toiletten en leggen van de tegels
  • Advies geven en informeren over de mogelijkheden

Natuurlijk is dit niet alles. Binnen de bouwsector hebben wij ervaring opgedaan binnen verschillende gebieden. Wij doen grote, maar ook kleinere klussen op het gebied van installatietechniek. In Groningen en omgeving staan wij niet alleen bekend als Installatiebedrijf van der Hoek, maar ook als montagebedrijf. Van houtkachel tot CV installatie. Bij ons moet u zijn.

cv-onderhoud

Profiteer van de vele voordelen

Wist u dat u bij Installatiebedrijf van der Hoek kunt profiteren van vele voordelen? Ons personeel is zeer ervaren in installatietechniek. Wij hebben verstand van het verbouwen van keukens en het monteren van cv-ketels. Kies in Groningen uit verschillende producten en profiteer van onze voordelige tarieven. De beste service ontvangt u in Groningen bij uw houtkachel kopen of het persoonlijk samenstellen van uw nieuwe design keuken. Wij maken graag uw dromen waar.

Neem contact met ons op in Groningen

Bent u eruit? U weet welke houtkachel u wilt. Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u uw gewenste houtkachel kopen kan. Of vraag vrijblijvend een offerte aan bij ons bedrijf zodat u weet aan welke prijs u moet denken. Bel ons op: 06-53836723 of stuur een mail naar: info@installatiebedrijfvanderhoek.nl. Profiteer van onze vele voordelen. Installatiebedrijf van der Hoek is uw aangewezen partner in Groningen.