Installatiebedrijf Grootegast

HomeInstallatiebedrijf Grootegast

Passie voor installatietechniek

U woont al een aantal jaar in uw huidige woning in Grootegast en bent van plan om uw badkamer te verbouwen. Een nieuw bad, tegels en toilet is wat u wilt. Heeft u weleens van Installatiebedrijf van der Hoek gehoord? Ons installatie- en montagebedrijf is in eerder genoemde stad gevestigd. Wij kunnen veel voor u betekenen, van CV installatie tot CV ketel onderhoud. Neem voor meer informatie contact met ons op om te praten over uw mogelijkheden.

Aanbod van onze producten in Grootegast

van-der-hoekOns montagebedrijf beschikt in Grootegast over een uiteenlopend assortiment. Wij hebben voor u op een rijtje gezet welke producten wij aan u kunnen leveren:

  • CV ketels in diverse merken
  • CV (hout)kachels, sommige kachels werken op afvalhout
  • Zonneboilers in diverse merken
  • Installeren van vloerverwarming
  • Monteren en onderhouden van o.a. keukens

Naast installatie is ons bedrijf in Grootegast actief in montage en onderhoud. Ook voor kleine montageklussen kunt u een beroep op ons doen. Stel samen met ons uw eigen keuken samen op basis van uw persoonlijke smaak en budget. U ziet het wij zijn als bedrijf zeer veelzijdig. Dit zorgt ervoor dat wij producten als tegels tegen gunstige prijzen kunnen leveren. Als Installatiebedrijf van der Hoek nemen wij graag in Grootegast uw gehele verbouwing voor onze rekening.

Warm aanbevolen!

Heeft u een installatieklus in Grootegast? Of bent u op zoek naar een ervaren installateur voor het installeren van uw vloerverwarming? Ook dan bent u bij Installatiebedrijf van der Hoek aan het juiste adres. In Grootegast beheersen wij alle onderdelen van de installatietechniek. Van het bedenken en aanleggen van installaties tot het onderhouden ervan. Heeft u het plan om een nieuwe keuken te plaatsen en zoekt u nog hulp bij de aanleg ervan? Schakel ons in als montagebedrijf in voor uw kleine of grote montageklussen.

Neem in Grootegast contact op met ons

Bent u geïnteresseerd in één van onze producten? Heeft u uw oog laten vallen op een houtkachel
en wilt u graag meer informatie over een houtkachel kopen? Dat kan! Vraag vrijblijvend een offerte aan bij montagebedrijf van der Hoek. U kunt ons bellen op: 06-53836723 of stuur een mail naar: info@installatiebedrijfvanderhoek.nl. Neem in Grootegast contact op met Installatiebedrijf van der Hoek voor al uw vragen en wensen.