Installatiebedrijf Haren

HomeInstallatiebedrijf Haren

Cv ketel onderhoud, installatie of houtkachel kopen?

Kent u ons al in Haren? In de ruime omgeving staat van der Hoek bekend als installatiebedrijf, maar ook als montagebedrijf. U kunt ons in Haren inschakelen voor al uw installatietechniek. Cv ketel onderhoud, cv installatie of een houtkachel kopen? Het kan allemaal bij ons. Ons bedrijf is erg veelzijdig, want wij zijn ook actief als montagebedrijf. Heeft u plannen om uw badkamer te verbouwen? Een nieuw bad of tegels kunnen wij bij u plaatsen in Haren. Profiteer van onze voordelige tarieven bij kleine tot grote verbouwingen. Informeer bij ons naar uw mogelijkheden over bijvoorbeeld een CV installatie.

Veelzijdig installatiebedrijf en montagebedrijf in Haren

blog7-285x210Eén van de producten waarin wij specialist zijn in Haren zijn houtkachels. Wist u dat u bij ons kunt kiezen uit verschillende merken, van een traditionele- tot een CV-houtkachel. Het is maar net wat u wilt. Ter informatie hebben wij een aantal voordelen van CV houtkachels voor u op een rijtje gezet:

  • Bespaar op uw kosten
  • Keuze uit diverse merken
  • Mogelijkheid om te stoken met afvalhout
  • Verwarmt uw gehele woning
  • Gemakkelijk schoon te maken

Natuurlijk zitten er nog veel meer voordelen aan een CV houtkachel. Wilt u een houtkachel kopen of bent u benieuwd naar uw mogelijkheden neem dan snel contact op met Installatiebedrijf van der Hoek. Wij helpen u graag verder in Haren en omgeving.

Onze manier van werken in Haren

Installatiebedrijf van der Hoek is zeer ervaren in installatietechniek. Wij vinden het belangrijk om de beste service te verlenen tegen de voordeligste tarieven. Dit kunnen wij doen doordat wij een veelzijdig bedrijf zijn en ook actief zijn als montagebedrijf. Het verbouwen van keukens tot het monteren van cv-ketels. Wij doen zelfs klussen waarvan u denkt dat die te bijzonder zijn. In Haren houden wij wel van een uitdaging. Ons assortiment bevat verschillende producten. Profiteer dus nu van de vele mogelijkheden.

Uw installatietechniek specialist in Haren

Installatiebedrijf van der Hoek kan in Haren veel voor u betekenen. Wij zijn specialist op het gebied van cv-ketels en houtkachels. Voor de CV installatie en uw CV ketel onderhoud komen wij bij u thuis. Ons montagebedrijf kunt u in Haren inschakelen voor al uw montage klussen. Wij doen kleine, maar ook grote verbouwingen. Via onze website kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen als u bijvoorbeeld een houtkachel kopen wilt. Bel: 06-5383672 of stuur een mail naar: info@installatiebedrijfvanderhoek.nl. Uw specialist in Haren is Installatiebedrijf van der Hoek.