ETA-HACK 20 tot 200 kWTA PU pellet-unit

HomeHoutgestookte cv kachelsETA-HACK 20 tot 200 kWTA PU pellet-unit

Het paradepaardje onder de houtgestookte installaties

Het paradepaardje onder de houtgestookte installaties. Verwarmen met houtsnippers, zaagsel, pellets, spanen en miscantus. De ETA HACK kan het allemaal aan van droog hout tot een relatief vochtgehalte van 50%. Alles wordt automatisch geregeld.

Niet alleen houtsnippers maar ook spanen, geshredderd sloophout, pellets, olifantsgras, zaagsel enz. kunnen probleemloos gebruikt worden. Vijzels met een 14 of 16 centimeter grote trogdoorsnede en de unieke brandsluis verwerken moeiteloos de standaard houtsnippers van G50. Ook de overfractie met een oppervlak tot 5 centimeter en maximaal 12 centimeter lang worden probleemloos verwerkt. Alle aandrijvingen in de installatie zijn beveiligd. Mocht het een keer klemmen, dan draaien de vijzels kortstondig terug om de blokkade te verwijderen. Met de bewezen rookgasventilator en de door ETA ontwikkelde éénkamersluis wordt de beste brandveiligheid gegarandeerd. De sluis is met verwisselbare messen uitgevoerd. Te lange houtstukken worden simpelweg afgesneden.

De ETA HACK is de trendsetter in de biomassaketelwereld. Sinds 1996 is de constructie niet gewijzigd, dit bewijst weer eens welke voorsprong ETA heeft. Veel noviteiten die door ETA ontwikkeld zijn, zijn in de afgelopen 5 jaar gekopieerd door andere fabrikanten zoals o.a. de unieke brandsluis, de uitmuntende verbrandingsregeling en de afstandsbediening via internet. De robuuste bouw maakt de ETA HACK tot koploper in zijn segment.

Compromisloos compleet

De ETA HACK heeft net als alle andere ketels van ETA een complete regeling in zich. De hoogst mogelijke veiligheden zoals bewaking van stroomopname van alle motoren en aandrijvingen zit er standaard op. Vanzelfsprekend ontbreken de automatische reiniging, lambdasonde, cascaderegeling, 0-10V regeling en een robuuste brandsluis niet. Op de uitgebreide printplaat kunnen, zonder meerprijs, verschillende warmtegroepen, boilers en overige appendages aangesloten worden. Geen verrassingen achteraf en geen opties in een normale situatie. Hiermee kan de ketel eenvoudig geïntegreerd worden in bestaande gebouwbeheersystemen zoals Priva.