ETA PC Pellet-Compact

HomeHoutgestookte cv kachelsETA PC Pellet-Compact

Kleine ketel, groot vermogen

De ETA PC is door zijn afmetingen de ideale ketel voor de grotere nieuwbouwwoning of sanering van een bestaande installatie. Hierdoor blijft er genoeg ruimte over in uw bijkeuken of garage voor bijvoorbeeld een wasmachine.

Overal inzetbaar

De 20, 25 en 32 kW kunnen aangesloten worden als gesloten toestel. De verbrandingslucht wordt niet uit de ruimte gehaald maar net zoals bij een gasketel via een aparte buis. Hiermee kan en mag de ETA PC overal geplaatst worden en voldoet aan alle eisen volgens het bouwbesluit en SCIOS. De 40, 45 en 50 kW worden in een ruimte geplaatst met beluchting en ontluchting.

De weg naar warmte
Vanaf de dagvoorraad pellets via de brandkamer naar warmte.

Compact en Compleet!

De ketel is standaard voorzien van een complete regeling voor verwarming, warm tapwater, zonneboiler enzovoort. Alle appendages die op de ketel aangesloten zijn kunnen via internet bekeken en eventueel worden bediend. met het email-meldsysteem wordt u gewaarschuwd als de asbak bijna vol is of wanneer het tijd wordt om nieuwe pellets te bestellen. Dit en veel meer zit standaard in de besturing zonder meerprijs.