ETA SH-Twin

ETA SH-Twin 20-20 of 30-26 kW

Stoken zoals het hoort

De robuuste bouw en de eenvoudige bediening maken de ETA SH tot een betrouwbare houtvergasser waar u tientallen jaren plezier aan beleeft. Voor houtstukken tot 50 cm lang, grove houtsnippers en briketten. Standaard uitgerust met lambdasonde en gescheiden luchtinvoer zodat u altijd verzekerd bent van het hoogst mogelijke rendement bij de laagst mogelijke emissies. De moderne houtvergasser is uiterst effectief zodat u tijdens het koudere stookseizoen de ketel slechts eenmaal per dag hoeft te vullen met hout.

Uitbreiden met pelletbrander

De ETA SH 20 en 30 kW kunnen worden besteld met een pelletflens. Deze optie maakt het mogelijk om de pelletbrander ETA-TWIN met een vermogen van 20 of 26 kW aan te sluiten. De TWIN kan als set met de ETA SH aangeboden worden maar het is ook mogelijk om de pelletbrander na enkele jaren aan te sluiten.

Omdat stukhout en pellets een totaal verschillende brandkarakteristiek hebben, is een combinatieketel alleen mogelijk wanneer deze uit twee aparte brandkamers bestaat. Alleen zo wordt iedere soort brandstof op de juiste manier verbrandt. Energiezuinig, betrouwbaar en vooral veilig.