Houtkachel kopen

HomeHoutkachel kopen

Passie voor kachels

Wilt u een nieuwe houtkachel kopen en weet u niet wat er allemaal mogelijk is op dit gebied? Een houtkachel aanschaffen kan heel gemakkelijk zijn, maar laat u altijd informeren door een vakman. Installatiebedrijf van der Hoek is zo’n specialist in Grootegast en omgeving. Stel uw vragen, informeer naar de mogelijkheden en op basis van onze jarenlange ervaring geven wij u een advies op maat. Als u een kachel heeft uitgekozen en heeft besloten om hem te kopen, dan komen wij die vervolgens bij u thuis installeren. Voordat u een kachel gaat kopen kunt u altijd vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen zodat u weet aan welke prijs u moet denken bij een houtkachel kopen.

Een nieuwe houtkachel kopen?

U kunt bij Installatiebedrijf van der Hoek kiezen uit verschillende modellen houtkachels. Met een traditionele kachel verwarmt u met houtblokken uw gehele woonkamer. Maar u kunt ook voor een CV-houtkachel gaan. Heeft u daar weleens van gehoord? De kachel wordt onderdeel van het bestaande CV systeem. Er zitten een soort van kamers in met daarin water. Tijdens de houtverbranding wordt het water opgewarmd en vervolgens via een pomp naar het CV systeem afgevoerd en overgedragen. Niet alleen uw huiskamer wordt lekker warm, maar uw gehele woning. Interesse gekregen in het kopen van een kachel? Neem contact op met Installatiebedrijf van der Hoek.

Profiteer van de voordelen

atmos-kachelU kunt bij Installatiebedrijf van der Hoek kiezen uit verschillende merken houtkachels. Deze kachels
hebben verschillende voordelen en die hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • Bespaar op uw kosten
  • Keuze uit diverse merken
  • Mogelijkheid om te stoken met afvalhout
  • Verwarmt uw gehele woning
  • Gemakkelijk schoon te maken

Daarnaast zijn er natuurlijk nog meer voordelen. Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u een kachel kopen neem dan contact op met Installatiebedrijf van der Hoek. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u over al uw mogelijkheden.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een houtkachel uitgekozen, maar nog wel vragen over de plaatsing ervan? Neem dan contact op met Installatiebedrijf van der Hoek. Ook kunt u via onze website altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voordat u besluit om een kachel te kopen. Bel ons: 06-53836723 of stuur een mail naar: info@installatiebedrijfvanderhoek.nl. Een houtkachel kopen doet u bij Installatiebedrijf van der Hoek.