Houtkachel

HomeHoutkachel

Warm aanbevolen!

Bent u op zoek naar een geschikte houtkachel en twijfelt u nog over wat u precies wilt? Installatiebedrijf van der Hoeken kan u daarbij verder helpen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het installeren, maar ook voor allerlei montage klussen kunt u onze hulp inroepen. Van het aanleggen van serres tot het persoonlijk samenstellen en plaatsen van uw nieuwe keuken. Wij nemen graag de gehele verbouwing bij u uit handen. Informeer bij ons naar bijvoorbeeld uw mogelijkheden op het gebied van houtkachels via 06-53836723.

Kies voor Installatiebedrijf van der Hoek

Een traditionele houtkachel verwarmt uw woonkamer op basis van houtblokken. Hout verbrandt goed en zorgt ervoor dat er minder schadelijke stoffen vrijkomen. Maar heeft u weleens van een CV- houtkachel gehoord? U kiest er dan voor om uw kachel onderdeel te laten zijn van het bestaande CV-systeem waarmee uw huis wordt verwarmd. Dit soort houtkachels zien er hetzelfde uit, maar het grote verschil is dat zij een soort van kamers bevatten met daarin water. Bij de houtverbranding wordt dit water opgewarmd en door middel van een pomp naar het CV-systeem afgevoerd en overgedragen. Niet alleen de kamer waarin de kachel staat wordt lekker warm, maar ook de rest van uw woning. Dat wilt u toch ook?

Profiteer van de voordelen van houtkachels

atmos-kachelU kunt bij Installatiebedrijf van der Hoek kiezen uit verschillende merken houtkachels. Deze kachels hebben verschillende voordelen en die hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • Bespaar op uw kosten
  • Keuze uit diverse merken
  • Mogelijkheid om te stoken met afvalhout
  • Verwarmt uw gehele woning
  • Gemakkelijk schoon te maken

Daarnaast zijn er natuurlijk nog meer voordelen. Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Installatiebedrijf van der Hoek. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u over uw mogelijkheden.

Neem contact op

Heeft u uw oog laten vallen op een specifieke houtkachel, maar heeft u nog vragen over het plaatsen ervan? Neem dan contact op met Installatiebedrijf van der Hoek. Wij beantwoorden al uw vragen. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website. Heeft u een bijzondere of afwijkende klus? Neem dan ook contact met ons op, want wij houden wel van een uitdaging. Bel ons: 06-53836723 of stuur een mail naar: info@installatiebedrijfvanderhoek.nl. U bent bij Installatiebedrijf van der Hoek aan het juiste adres voor uw nieuwe houtkachel.