Installatiebedrijf

HomeInstallatiebedrijf

Helden in de bouw

U heeft vast weleens van Installatiebedrijf van der Hoek gehoord. Wij zijn een erkend, ervaren bedrijf in Grootegast en omgeving. U kunt ons inschakelen voor de montage en installatie van (houtgestookte) cv-ketels, (zonne)boilers, vloerverwarming en nog veel meer. Ook als u denkt aan een verbouwing dan kunnen wij u verder helpen. Installatiebedrijf van der Hoek heeft op verschillende gebieden ervaring opgedaan in de bouw. Uw serre, keuken of badkamer bouwen wij voor u. Installatiebedrijf van der Hoek informeert u graag over al uw mogelijkheden.

Warm aanbevolen!

Zoekt u een cv-ketel voor uw woning of bedrijf? Vraagt u zich af welk systeem het beste voor u is? Wij kunnen u helpen bij de vragen die u heeft. Wij zijn leverancier van verschillende merken cv-ketels. U heeft bij ons dus een ruime keuze. Is uw keuze gemaakt, dan komen wij de CV-ketel bij u installeren. Ook doet Installatiebedrijf van der Hoek aan CV onderhoud. Horen wij binnenkort iets van u?

image3.jpg

Wat ons bedrijf voor u kan betekenen

Installatiebedrijf van der Hoek is een veelzijdig bedrijf. Wij hebben al onze diensten voor u op een rijtje gezet zodat u een beeld krijgt van wat wij allemaal voor u kunnen betekenen in Grootegast en omgeving. Dit is wat wij doen:

  • Installeren van houtkachels, (zonne)boilers en vloerverwarming
  • Het aanleggen en onderhouden van riolering en ander leidingwerk
  • CV installatie, CV ketel onderhoud
  • Verbouwen van keuken tot badkamer
  • Informeren en advies uitbrengen over al uw mogelijkheden

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Neem contact op met Installatiebedrijf van der Hoek zodat wij u verder kunnen helpen bij uw verbouwing of het aansluiten van een nieuwe houtkachel. Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Contactgegevens Installatiebedrijf van der Hoek

Uw oog is gevallen op een specifieke houtkachel, maar u heeft nog vragen over de plaatsing ervan? Neem dan contact op met Installatiebedrijf van der Hoek. Wij beantwoorden al uw vragen. Verder kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website. Dan berekenen wij wat uw investering is in een nieuwe houtkachel. Ook als u een bijzondere of afwijkende klus heeft horen wij graag wat van u. Wij houden wel van een uitdaging. Stuur ons een mail: info@installatiebedrijfvanderhoek.nl of bel ons op: 06-53836723. Bij Installatiebedrijf van der Hoek bent u aan het juiste adres.