Installatietechniek

HomeInstallatietechniek

Warm aanbevolen!

Installatiebedrijf van der Hoek is een veelzijdig bedrijf, actief binnen de installatietechniek. Wij installeren houtkachels, (zonne)boilers en cv-ketels. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij installaties bedenken, aanleggen en onderhouden. In uw woning of bedrijf zorgt onze installateur voor het inrichten en het in stand houden van de installaties. Van centrale verwarming tot het sanitair.
In Grootegast en omgeving staan wij ook bekend als montagebedrijf. Heeft u ideeën over het uitbreiden van uw keuken? Wij doen alles, van kleine tot grote verbouwingen. Laat u verder informeren door Installatiebedrijf van der Hoek op het gebied van installatietechniek en wij vertellen u meer over uw mogelijkheden.

Onze diensten

Om u een beeld te geven van wat wij voor u kunnen betekenen binnen o.a. de installatietechniek hebben wij een aantal van onze diensten voor u op een rijtje gezet. Dit is wat wij doen:

  • Installeren van houtkachels, (zonne)boilers en vloerverwarming
  • CV installatie, CV-ketel onderhoud
  • Aanleggen en onderhouden van riolering en ander leidingwerk
  • Inrichten van uw nieuwe badkamer, aansluiten van toiletten tot leggen van de tegels
  • Adviseren u over al uw mogelijkheden

1-14-e1454848183916

Specialist in installatietechniek

Kunnen wij iets voor u betekenen op het gebied van installatietechniek? Denk hierbij aan het plaatsen van cv-ketels of het leggen van vloerverwarming. Kies voor ons en profiteer van de vele voordelen die wij u kunnen bieden in installatietechniek. U kunt uit verschillende producten kiezen tegen de meest voordelige prijzen. Tijdens de installatie van bijvoorbeeld een CV-ketel ontvangt u de beste service. Verder is Installatiebedrijf van der Hoek in staat om verbouwingen uit te voeren. Van toilet tot nieuwe tegels, dit doen wij graag voor u. Vooraf horen wij graag wat uw wensen zijn, bespreken wij uw mogelijkheden en gaan we aan de slag met de verbouwing. Op het gebied van installatietechniek heeft u bij Installatiebedrijf van der Hoek veel mogelijkheden.

Onze contactgegevens

Installatiebedrijf van der Hoek is heel veelzijdig. Wij zijn actief in installatietechniek, montage en hebben verstand van o.a. cv-ketels. Heeft u een bijzondere of afwijkende klus? Wij houden wel van een uitdaging. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of als u vragen heeft. U kunt ons bereiken via 06-53836723 of stuur een mail naar: info@installatiebedrijfvanderhoek.nl. Laat u informeren door Installatiebedrijf van der Hoek over uw mogelijkheden op het gebied van installatietechniek.