Professionele loodgieter voor al uw loodgieterswerk

HomeProfessionele loodgieter voor al uw loodgieterswerk

Loodgieter Grootegast

Bent u op zoek naar een loodgieter in Grootegast? Installatiebedrijf van der hoek verzorg voor u alle soorten loodgieterswerk.

CV KETEL REPARATIE

U moet er niet aan denken, dat uw CV- of combiketel op een koude herfst- of winterdag te maken krijgt met een storing. Maar ook in de zomer heeft u ook gewoon behoefte aan warm water. Wij helpen u graag. Dankzij onze professionele service en gedegen onderhoud heeft u sowieso maar te maken met weinig storingen. Maar is het dan toch zover, dan kunt u op ons rekenen.

Centrale verwarming vervangen

Vervanging van een radiator tot installatie van vloerverwarming of CV systeem voor uw woning of bedrijfspand. Hieraan verbonden is advies voor de evt. aan te schaffen Combi toestel (cv & warm water). De woning op een gewenst binnenklimaat krijgen is één aspect, een warme douche hoort daar natuurlijk bij. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor u. Wij verzorgen de aanschaf, montage, installatie en onderhoud van uw CV installatie.

Op zoek naar een Loodgieter? Wij helpen u graag!

Naast de CV installatie hebben wij ons toegelegd op houtkachels en overige loodgieterswerkzaamheden. U kan ons bellen voor onder andere de volgende zaken:

  • aanleg en onderhoud sanitair en leidingwerk;
  • aanleg riolering en ontstoppen riool;
  • daken, verhelpen lekkages, dakgoten en waterafvoer.

Wij zijn gevestigd in Grootegast en werken als installatiebedrijf en montagebedrijf in Haren, Marum, Eelde, Winsum, Drachten, Roden en Groningen.

Totaaloplossing

Ook wanneer u een kleine verbouwing wilt laten doen zoals de aanleg een keuken, badkamer renovatie of vloerverwarming. Onze loodgieters worden veel gevraagd voor aanleg en onderhoud van cv-ketels en verwarmingsystemen in allerlei soorten en maten. Zowel bij de particuliere klant als bij bedrijven en industrie. Elk probleem rond water of gas, lossen ze snel en vakkundig voor u op.

Direct een Loodgieter nodig?

Waar u nou ook een loodgieter voor nodig heeft u kan op ons rekenen. Verstoppingen, lekkages, leidingwerk en CV installatie. Wij helpen u. Bel 0653836723! Wij zijn direct ter plaatse. Klanttevredenheid hebben wij hoog in het vaandel staan.

Loodgieter Grootegast,Haren, Marum, Eelde, Winsum, Drachten, Roden en Groningen.