Installatiebedrijf Marum

HomeInstallatiebedrijf Marum

Cv ketel onderhoud en installatie Marum

Installatiebedrijf van der Hoek, nabij Marum, is een veelzijdig bedrijf. Wij installeren cv-ketels, (zonne)boilers en vloerverwarming. Schakel ons dus in Marum in voor al uw installatietechniek. Het bedenken, aanleggen en onderhouden van o.a. CV installaties is wat wij doen. Daarnaast doen wij aan CV ketel onderhoud. Verder zijn wij in Marum en omgeving actief als montagebedrijf. Bent u van plan om uw keuken te verbouwen? Wij doen alles, van kleine tot grote verbouwingen en werken tegen zeer voordelige tarieven. Informeer naar uw mogelijkheden.

Maak kennis met de voordelen van onze houtkachels

Vanuit Marum kunt u bij ons kiezen uit een uiteenlopend assortiment bijvoorbeeld op het gebied van houtkachels. U kunt uit verschillende merken kiezen. Die bestellen en installeren wij bij u thuis. Wist u dat er ook houtkachels bestaan die stoken op hout? Dit betekent dat een nieuwe kachel wordt aangesloten op uw centrale verwarming en uw gehele woning in Marum wordt verwarmd. De verschillende voordelen van dit product hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • Bespaar op uw gaskosten
  • Eenvoudige en goedkope manier van energie opwekken
  • Voorverwarming van primaire en secundaire lucht
  • De houtkachel is klein en heeft een laag gewicht
  • Gemakkelijk schoon te houden

image3.jpg

Houtkachel kopen?

Natuurlijk heeft dit soort houtkachels nog veel meer voordelen. Het verwarmt ook het water in uw badkamer en keuken. Ideaal dus bij koud weer. Bent u al overtuigd en wilt u een houtkachel kopen? Of wilt u graag wat meer informatie? Dat kan! Informeer in Marum bij Installatiebedrijf van der Hoek naar uw mogelijkheden. Stel al uw vragen bij ons van installatietechniek tot cv ketels. Niet alleen verzorgen wij de CV installatie bij u thuis of bij uw bedrijf, maar ook het onderhoud doen wij voor u. U kunt Installatiebedrijf van der Hoek altijd inschakelen voor bijvoorbeeld CV ketel onderhoud.

Installatiebedrijf en montagebedrijf van der Hoek

Heeft u interesse gekregen voor één van onze producten? Is uw oog gevallen op de nieuwste houtkachel? U kunt in Marum vrijblijvend een offerte aanvragen. Of wilt u meer informatie over het onderhouden van uw huidige cv ketel? Dat kan! Bel ons montagebedrijf op: 06-53836723 of stuur een mail naar: info@installatiebedrijfvanderhoek.nl. Installatiebedrijf van der Hoek is uw specialist in Marum.