Montagebedrijf

HomeMontagebedrijf

Vakmanschap

Zoekt u een montagebedrijf voor de realisatie van een nieuwe keuken? Bij Installatiebedrijf van der Hoek kunt u uw eigen keuken samenstellen op basis van uw eigen smaak en budget. Wij hebben jarenlange ervaring opgedaan in de bouw. Kleine of grote verbouwingen aan uw serre, keuken of badkamer doen wij regelmatig. Daarnaast houden wij wel van een uitdaging. Heeft u een bijzondere klus neem dan vooral contact op met ons montagebedrijf. Nieuwsgierig naar het kostenplaatje? Via onze website vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wat kan een montagebedrijf voor u betekenen?

1-2Installatiebedrijf van der Hoek is een veelzijdig bedrijf. Wij kunnen verschillende diensten aan u leveren in Grootegast en omgeving. Om u een indruk te geven van onze diensten hebben wij daar een overzicht van gemaakt voor u:

  • Installeren van houtkachels, (zonne)boilers en vloerverwarming
  • Het aanleggen en onderhouden van riolering en ander leidingwerk
  • CV installatie, CV ketel onderhoud
  • Verbouwen van keuken tot badkamer
  • Informeren en advies uitbrengen over al uw mogelijkheden

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Schakel ons montagebedrijf bijvoorbeeld in voor het bevestigen van uw nieuwe bad of toilet. Als u vragen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Profiteer van de voordelen

Bij ons montagebedrijf kunt u profiteren van verschillende voordelen. Op het gebied van cv-ketels en houtkachels heeft u de keuze uit verschillende merken. Ons gekwalificeerde personeel kan u advies geven en installeert vervolgens de gekozen cv-ketel bij u thuis. Als het nodig is dan kunt u ons ook inschakelen voor het doen van onderhoud aan uw ketel. De tarieven van onze producten zijn zo voordelig mogelijk. Verder vinden wij het als montagebedrijf erg belangrijk om een goede service te leveren. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op

Als montagebedrijf kunnen wij veel voor u betekenen. Heeft u weleens aan een serre gedacht? In het aanleggen van serres hebben wij veel ervaring. Bij ons kunt u rekenen op een voordelige prijs. Ons montagebedrijf is ook specialist op het gebied van houtkachels en cv-ketels. Bij u thuis installeren wij de CV en als er onderhoud nodig is dan doen wij dat ook. Voor meer informatie of vragen kunt u ons bereiken via: 06-53836723 of stuur een mail: info@installatiebedrijfvanderhoek.nl. Ons montagebedrijf hoopt u snel te mogen verwelkomen.