Installatiebedrijf Roden

HomeInstallatiebedrijf Roden

Cv ketel onderhoud? Cv installatie of installatietechniek?

Is uw cv-ketel in Roden aan vervanging toe? Wilt u een houtkachel kopen? Installatiebedrijf van der Hoek is de specialist op het gebied van o.a. cv-ketels en houtkachels. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende modellen. Daarnaast hebben wij verstand van CV installatie en CV ketel onderhoud. In Roden en omgeving staan wij ook bekend als montagebedrijf. Op zoek naar een nieuwe keuken? Bij ons stelt u hem zelf samen op basis van uw eigen smaak en budget. De gehele verbouwing nemen wij u graag uit handen. Interesse? Neem in Roden vrijblijvend contact op met ons.

Voordelen van ons montage- en installatiebedrijf

blog3Bent u geïnteresseerd in een nieuwe houtkachel kopen of cv-ketel? En woont u in Roden? Profiteer dan bij Installatiebedrijf van der Hoek van de verschillende voordelen. De betreffende voordelen hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • Voordelige tarieven
  • Ruime keuze in producten
  • Jarenlange ervaring in de bouwsector
  • Gekwalificeerd personeel
  • De beste service

Hebben wij u kunnen overtuigen van de voordelen en de expertise van ons installatie- en montagebedrijf? Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat u weet wat het kost om uw keuken te verbouwen of als u wilt weten hoeveel wij vragen voor een CV installatie.

Houtkachel en cv ketel specialist in Roden

Installatiebedrijf van der Hoek is specialist op het gebied van CV ketels en houtkachels, maar wist u dat wij ook leverancier zijn in (zonne)boilers? Met een zonneboiler bespaart u in Roden op uw stookkosten. Ook al schijnt de zon maar een paar uur, de boiler kan gewoon aan uw dagelijkse warmwaterbehoefte voldoen. De keuze voor een boiler is sterk afhankelijk van de hoeveelheid water die u wilt verwarmen in Roden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Vrijblijvend een offerte aan in Roden

Ons installatiebedrijf is heel veelzijdig. Wij zijn actief in installatietechniek, montage en hebben verstand van houtkachels en cv-ketels. Heeft u een klus waarvan u denkt dat die bijzonder of afwijkend is? Neem dan vooral contact met ons op in Roden. Wij houden wel van een uitdaging. U kunt ons bereiken via: 06-53836723 of stuur een mail: info@installatiebedrijfvanderhoek.nl. Verder kunt u altijd vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Laat u in Roden informeren door Installatiebedrijf van der Hoek over uw mogelijkheden.