Installatiebedrijf Winsum

HomeInstallatiebedrijf Winsum

Montagebedrijf van der Hoek; voor uw installatietechniek

Het onderhoud of installatie van houtkachels, (zonne)boilers, cv ketel of vloerverwarming in Winsum kan Installatiebedrijf van der Hoek voor u doen. Wij adviseren u over welk systeem het beste is en vervolgens kiest u een model uit. Ook zijn wij actief in de installatietechniek. Dit betekent dat wij o.a. CV installaties bedenken, aanleggen en onderhouden. Is uw huidige CV aan onderhoud toe? Wij komen ook bij u thuis voor uw CV ketel onderhoud. Verder hebben wij als montagebedrijf ook veel ervaring op het gebied van verbouwingen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een serre. In Winsum kunt u altijd contact opnemen met Installatiebedrijf van der Hoek voor vragen.

De voordelen van een houtkachel

Installatie badkamerHeeft u weleens aan een houtkachel kopen gedacht? In Winsum zit een aantal voordelen aan het gebruiken van een houtkachel en die hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • Bespaar op uw gaskosten
  • Eenvoudige en goedkope manier van energie opwekken
  • Voorverwarming van primaire en secundaire lucht
  • De kachel is klein en heeft een laag gewicht
  • Gemakkelijk schoon te houden

U kunt uw eigen favoriet kiezen uit ons uiteenlopende assortiment. Vervolgens installeren wij de houtkachel bij u thuis. Wist u dat er ook cv-houtkachels bestaan? Dit betekent dat u ervoor kunt kiezen om de kachel te laten aansluiten op de centrale verwarming. Uw gehele woning wordt dan in Winsum verwarmd. Wie wil dat nu niet?

Onze manier van werken in Winsum

Natuurlijk zitten er nog veel meer voordelen aan deze kachels. Ook het water in uw badkamer en keuken wordt in Winsum verwarmd. Gaat u een houtkachel kopen? Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen en op die manier een eerste indruk krijgen van de kosten. Bij Installatiebedrijf van der Hoek vinden wij het belangrijk dat wij de beste service aan onze klanten verlenen tegenover de voordeligste prijzen. Verder denken wij in Winsum altijd mee met onze klanten. Heeft u een bijzondere of afwijkende klus? Ons montagebedrijf houdt wel van een uitdaging en bespreekt graag uw mogelijkheden.

Contactgegevens Installatiebedrijf van der Hoek

In Winsum kan Installatiebedrijf van der Hoek veel voor u betekenen. Voor verbouwingen of CV installatie en CV ketel onderhoud kunt u bij ons terecht. Voor vragen kunt u ons bereiken via het volgende nummer 06-53836723 of stuur een mail naar: info@installatiebedrijfvanderhoek.nl. In Winsum is Installatiebedrijf van der Hoek uw specialist.